4 dingen die je vaak doet die schadelijk zijn voor sekspoppen


Posted May 21, 2022 by monicamoments

Shop best quality and realistic sex doll, Masturbator pop, Masturbator etc… at affordable cost. Safe delivery and quick payment. Shop now!

 
Als je iets leuk vindt, wil je het altijd hebben en voor altijd samen zijn. Is dat niet zo? Dus nogmaals, waarom zou je details over het hoofd zien of fouten maken als het gaat om realistische sekspoppen? Ik weet zeker dat je van de pop houdt en niet van plan bent hem pijn te doen. Maar er zijn een aantal dingen die met poppen worden gedaan zonder het te beseffen, en realiseer je nooit dat veel van de acties ernstige fouten zijn.

In dit artikel zullen we deze misstanden bespreken. Een echte liefdespop is duur maar ook mooi, en het houdt ons op veel manieren gezelschap. Daarom is het onze verantwoordelijkheid om hier op een gepaste manier voor te zorgen. Onthoud de volgende punten en maak deze fouten niet meer met je geliefde volwassen poppen!

I. Gebruik glijmiddel op oliebasis

Glijmiddel is een goede manier om het gelmateriaal niet droog te maken. Glijmiddelen op oliebasis zijn echter niet ideaal voor gebruik als oplosmiddel voor siliconen/TPE-poppen. Zelfs de beste sekspoppen kunnen beschadigd raken door het gebruik van deze glijmiddelen. Deze smeermiddelen kunnen vlekken achterlaten op het lichaam van de pop en de materiële textuur beschadigen. Vermijd daarom het gebruik van glijmiddelen op oliebasis en het is beter om glijmiddelen op waterbasis te gebruiken die een goede affiniteit hebben en onschadelijk zijn voor poppen gemaakt van polymeren.

2. Maak de liefdespop niet schoon.

Net zoals we allemaal elke dag moeten douchen om schoon en gezond te blijven, moeten ook sexy volwassen poppen worden schoongemaakt of op zijn minst netjes worden gehouden. Iets om in gedachten te houden is om de pop elke keer schoon te maken als je hem uit de opbergdoos haalt, of het nu onder de douche of in de slaapkamer is, schoonmaken is een must. Als de pop niet wordt schoongemaakt, zullen er allerlei bacteriën en micro-organismen op de opperhuid van de pop komen, die het huidmateriaal van de pop kunnen beschadigen en de eigenaar ook kunnen infecteren met schimmel- of bacteriële ziekten.

3. Opslag bij extreme temperaturen

Een andere veelgemaakte fout die de meeste poppenliefhebbers maken, is dat ze hun echte poppen bij extreme temperaturen bewaren. De temperatuur van de omgeving waar de fysieke poppen worden opgeslagen mag niet te hoog of te laag zijn, ze moeten op normale kamertemperatuur worden geplaatst. Als je het niet kunt vermijden om de sekspoppen in kamers met extreme temperaturen te plaatsen, moet je ervoor zorgen dat de kamer is uitgerust met apparatuur zoals draagbare luchtontvochtigers, airconditioners of verwarmingen, afhankelijk van de omstandigheden van temperatuurveranderingen.

4. Negeer de lichaamsdetails van de pop

Als je een sekspop op het platform koopt, moet je om te beginnen het leven van de pop ter harte nemen. Sommige kleine problemen die gemakkelijk te negeren zijn, zoals scheuren in het lichaam van de pop, vlekken op de huid, verloren pruiken, enzovoort, zijn ernstige problemen die de pop volledig kunnen aantasten, waardoor de levensduur van de pop wordt verkort. Dit betekent dat als je deze kleine problemen negeert, hij niet lang bij je kan blijven, dus als je deze problemen bij je pop vindt, moet je ervoor zorgen dat je het op tijd oplost.

Contact Detail :-

website -https://www.monicamoments.nl/
E-mail - [email protected]
Country - United Kingdom
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By Monica Moments
Business Address London United Kingdom
Country United Kingdom
Categories Business , Personal Interests , Services
Last Updated May 21, 2022