Ce este manuka | Pareri despre mierea de Manuka Comvita


Posted May 17, 2022 by gardianul

Comvita are cea mai rapida crestere din SUA. Compania lider manuka /" title="miere de manuka">miere de manuka UMF™ accelereazs extinderea comertului in locatiile de produse alimentare naturale si conventionale.

 
SANTA BARBARA, California, 15 aprilie 2021 / PRNewswire / - Comvita, liderul global în UMF™ manuka, a anuntat astazi ca a ocupat locul # 1 în tendinta mierii de manuka in ultimele 52 de saptamani, conform datelor SPINS din 24 ianuarie 2021 pentru pia?a SUA. Cu o crestere recenta a cererii, Comvita a fost adaugata in alte 1600 de locatii Kroger, in 750 magazine de vitamine si alte sute de alimentare regionale naturale si premium, inclusiv Fresh Thyme, Rouse's, Gelson's si Bristol Farms. Expansiunea extraordinara a brandului Comvita asociata cu o amprenta digitala mai puternica decat orice alt brand manuka a permis companiei premiate sa isi asigure statutul de brand cu cea mai rapida crestere de consumatorii de pe piata americana.

Comvita, care a fost pionierul intregii categorii de miere de manuka in anii 1970 în Noua Zeelanda si Asia, si-a impartasit neobosit pasiunea pentru cea mai puternica miere a naturii din SUA. A petrecut ultimii cativa ani avansand in aceasta industrie educand cautatorii de sanatate si distribuitori despre beneficiile mierii de manuka, investind in parteneriate media si amplificand cuvantul prin intermediul influencerilor si PR - in tot acest timp navigand in nuantele sistemelor de calitate si de votare. Eforturile celor de la Comvita au dat roade, permitand mierii de manuka sa fie recunoscuta pe scara larga si sa fie la indemana tuturor pentru uz personal.

"Aceasta crestere a categoriei mierii de manuka a fost un avantaj pentru comercianti si astazi exista o întelegere mult mai mare a diferentelor de calitate care pot exista între brandurile de miere de manuka", a spus Corey Blick, vicepresedinte al Comvita North America. "Vedem ca mai multi distribuitoril acorda prioritate eficacitatii si credibilitatii pentru a oferi o valoare mai buna clientilor lor. Aceasta tendinta a avut un impact pozitiv asupra brandului Comvita, care a sustinut calitatea premium si sustenabilitatea de aproape 50 de ani."

Comvita are standarde înalte si consumatorii pot avea încredere în UMF(UMF înseamna „Unique Manuka Factor”, tradus “Factorul unic Manuka”), care este un certificat independent pentru cei trei compusi cheie, asigurându-va ca este miere de manuka originala si masoara Leptosperina, DHA (Dihidroxiacetona) si MGO (Metilglioxal) - compusul natural cel mai frecvent asociat cu activitatea sa antibacteriana. Dedicarea sa în etichetare cu valori reale UMF si-a promovat cresterea semnificativa, comparativ cu alte branduri de miere de manuka - care nu au transparenta si certificari independente - au înregistrat o scadere constanta a vânzarilor.

Despre Comvita:

Comvita este liderul mondial în miere de manuka si este pionier în categoria sanatatii holistice. Înfiinaata în 1974 si tranzactionata public la Bursa de Valori din Noua Zeelanda sub simbolul CVT, compania ofera consumatorilor atenti la starea lor de sanatate si pietei cosmetice de îngrijire a pielii miere de manuka certificata UMF ™ provenita din surse durabile, care sunt pe deplin trasabile de la sursa la raft.
Mierea manuka certificata UMF ™ este unul dintre cele mai versatile si rare alimente naturale ale naturii. În plus fata de gama de produse manuka, Comvita detine si opereaza cea mai mare ferma de frunze de masline din lume si ofera o gama larga de alte produse de sanatate holistice.
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By Istrate Andreea
Phone 0742 625 933
Business Address Bdul. Revolutiei 1989 26 E
Country Romania
Categories Food , Health
Tags manuka , miere de manuka , mierea manuka
Last Updated May 17, 2022