Adevarul despre Mierea de Manuka | Care miere de Manuka este mai bun?


Posted May 17, 2022 by gardianul

Wedderspoon conduce cu putere în topul categoriei de miere de manuka cu noua certificare “Fara reziduuri de glifosat”

 
MALVERN, Pa. - (BUSINESS WIRE) - Wedderspoon, administrator pasionat al produselor autentice pe baza de miere de manuka si brandul care vinde numarul 1 în America de Nord, a anuntat astazi ca toate produsele sale sunt acum certificate "Fara reziduuri de glifosat", de The Detox Proiect. Aceasta certificare asigura faptul ca produsele de la Wedderspoon nu contin cel mai comun erbicid din lume, sporind si mai mult promisiunea brandului pentru a livra cea mai buna miere de manuka pura direct de la sursa la consumator.
Ca parte a angajamentului sau neclintit de promovare a integritatii mierii de manuka în SUA si în strainatate, acest anunt se bazeaza pe succesele brandului Wedderspoon pentru transparenta pioniera în categoria manuka. De exemplu, Wedderspoon a obtinut, în ultimii doi ani, cel mai înalt nivel de certificare a sigurantei alimentare a oricarei instalatii de miere de manuka la nivel global pentru productia sa din Noua Zeelanda. Locatia Wedderspoon de talie mondiala a fost, de fapt, prima unitate de miere de manuka care a primit un rating „Excelent” la certificarea de nivel 3 pentru alimente de calitate sigura si totusi singura unitate existenta care a atins acest nivel.
„ Mierea de manuka este cu adevarat ca aurul lichid si credem ca ar trebui onorata ca atare”, a declarat Rebecca Remley, CEO Wedderspoon. „Am fost încântati ca anul trecut Ministerul Industriilor Primare (MPI) a stabilit odata pentru totdeauna un standard uniform pentru mierea de manuka si, în 2019, continuam sa ne facem treaba pentru a avansa continuu si pentru a câstiga încrederea consumatorilor ca procura miere de manuka originala. Suntem incredibil de mândri ca instalatia noastra din Noua Zeelanda a obtinut anterior cel mai înalt nivel de certificare a sigurantei pentru miere de manuka din lume si ca am fost primul brand de manuka care a obtinut o noua certificare: Glifosat fara reziduuri.”
Fiind brandul cel mai mare dar si cu o cea mai rapida crestere, de miere de manuka din SUA, Wedderspoon reprezinta 57% din vânzarile totale din SUA scanate în magazinele autorizate. Toata mierea de manuka este expediata direct în SUA de la sediul original din Noua Zeelanda. În plus, ca parte a standardelor riguroase de calitate pentru certificarea ca alimente sigure, Wedderspoon poate urmari fiecare lot de miere de la apicultor la raftul comerciantului.
Toate produsele Wedderspoon adera strict la singurul standard existent pentru mierea Manuka din lume, stabilit de Ministerul Industriilor Primare (MPI) din Noua Zeelanda. Definitia sustinuta de stiinta foloseste o combinatie de patru markeri chimici si un marker DNA pentru a autentifica mierea de manuka. Asta înseamna ca consumatorii pot avea încredere deplina ca mierea de manuka este autentica daca este ambalata în Noua Zeelanda. Wedderspoon se bazeaza pe aceasta garantie cu metodologia sa KFactor ™, care depaseste standardul MPI. KFactor este alcatuit din cinci „factori cheie” care se concentreaza pe calitatile holistice ale mierii de manuka orginala, garantând ca mierea este: cruda si nepasteurizata, are trasabilitate de la stup la consumator, este proiect non-OMG verificat, produs si ambalat în Noua Zeelanda si nu contine antibiotice, glifosat sau pesticide.
Pentru a afla mai multe despre KFactor ™ si despre modul în care acesta ofera consumatorilor un mod transparent si de a întelege diferentele dintre mierea de manuka, vizitati https://www.gardianul.ro/ingrijire/miere-de-manuka/.

Despre Wedderspoon

Fondat în 2005, Wedderspoon este un administrator pasionat al produselor pe baza de miere de manuka care te ajuta sa ai o viata energizata. Wedderspoon ofera o colectie dinamica de produse artizanale, care surprind puterea naturala delicioasa si extrem de rara a mierii de manuka autentice, care este produsa exclusiv de albinele care se hranesc din arborele de manuka din insulele de nord si de sud ale Noii Zeelande. De la utilizarea sa în bucatarie pâna la îngrijire personala si pentru un stil de viata activ dar si multe altele, proprietatile vibrante ale mierii de manuka Wedderspoon îl fac unul dintre cele mai cautate ingrediente holistice din lume.
-- END ---
Share Facebook Twitter
Print Friendly and PDF DisclaimerReport Abuse
Contact Email [email protected]
Issued By Istrate Andreea
Phone 0742 625 933
Business Address Bdul. Revolutiei 1989 26 E
Country Romania
Categories Food , Health
Tags cea mai buna miere de manuka , miere de manuka , mierea de manuka
Last Updated May 17, 2022